Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vákuumfóliázó gép - mini

22.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Status MiniVac, a mindennapos otthoni használatra készült vákuumfóliázó gép

Minden, amit MiniVac vákuumfóliázó gépről tudnia kell...

  • Használja a MiniVac vákuumfóliázót minden nap ételei eltarthatósági idejének megötszörözéséhez! Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy ételeit vákuumfóliában tárolja!
  • A gép kisebb méretű, mint az asztali BV500-as típus, de a vákuumfóliás ételtárolás minden előnyének élményét ugyanúgy biztosítja, mint a nagyobb méretű társa.
  • Kis méreténél fogva akár a konyhapulton is tárolható és így mindig kéznél van ez az elegáns, egyszerűen kezelhető és nagyon hatékony konyhai kiegészítő.
  • Használja automata üzemmódban szárazabb ételek, magvak, zöldségek, aszalványok vákuumfóliázásához és kézi üzemmódban a nagyobb nedvességtartalmú, frissen szedett zöldségekhez, gyümölcsökhöz és ételekhez.

Használati útmutató
Automata üzemmód
Ideális azokhoz a feldolgozott húsokhoz, húskészítményekhez, zöldségekhez és magvakhoz, amely ételek kisebb folyadéktartalmúak.

  • Helyezze a vákuumfóliába az ételt.
  • Győződjön meg arról, hogy a fólia zárórészének belső oldala tiszta és sértetlen.
  • Helyezze az étellel feltöltött fóliazacskót a vákuumozógép elé az asztalra úgy, hogy a zacskó összehegesztendő része a vákuumozógép vízszintes középvonalán túlérjen. Győződjön meg arról, hogy a fóliának a gépbe kerülő része teljesen sima maradt a hegesztés megkezdése előtt.
  • Zárja le a készülék fedelét és nyomja meg a VAC Seal Button feliratú gombot.
  • Nyomja meg jobb és bal kezével a készülék tetején a Press and Hold Labels területet és tartsa lenyomva pár másodpercig. A folyamat alatt a fóliazsák vákuumozása befejeződik. Eközben a készülék fedele lezárva marad. Ha a készülék fedele felnyílik a vákuumozás folyamata alatt, óvatosan zárja azt vissza.
  • Ha a vákuumozás készen van, várja meg, amíg a fedél automatikusan felnyílik, vagy az Unlock gomb megnyomásával nyissa fel a fedelet és a lehegesztett fóliazsákot vegye ki.
  • Ellenőrizze a hegesztést! A tökéletes fóliahegesztésnek a teljes hosszában egységesnek és áttetszőnek kell lennie.

Manuális üzemmód
Ideális a frissen szedett gyümölcsökhöz, salátákhoz, gombához, frissen készült péksüteményekhez, tésztafélékhez, és azokhoz az ételekhez, melyek nagyobb folyadéktartalmúak.

  • Helyezze a vákuumfóliazsákba az ételt. A zsák nyílása legalább 5 cm-rel nyúljon túl a behelyezett ételnél.
  • Győződjön meg arról, hogy a fólia zárórészének belső oldala tiszta és sértetlen.
  • Helyezze az étellel feltöltött fóliazacskót a vákuumozógép elé az asztalra úgy, hogy a zacskó összehegesztendő része a vákuumozógép vízszintes középvonalán túlérjen. Győződjön meg arról, hogy a fóliának a gépbe kerülő része teljesen sima maradt a hegesztés előtt.
  • Zárja le a készülék fedelét és nyomja meg a VAC Seal Button feliratú gombot.
  • Nyomja meg a jobb és bal kezével a készülék tetején a Press and Hold Labels területet és tartsa lenyomva pár másodpercig. A folyamat alatt a fóliazsák vákuumozása befejeződik. Eközben a készülék fedele lezárva marad. Ha a készülék fedele felnyílik a vákuumozás folyamata alatt, óvatosan zárja azt vissza.
  • Ha a kiszívott levegő mennyisége megfelel az elvárásoknak, vagy a zsákba helyezett étel folyadéktartalma elkezd a zsák szája felé szivárogni, nyomja meg a Stop gombot. Ezt követően azonnal nyomja meg a Seal gombot. Ekkor a készülék elkezdi a fóliahegesztést. A hegesztési folyamat alatt a Seal gomb visszajelző fénye világít.
  • Várja meg, amig a fedél kissé felemelkedik, majd vegye ki a fóliazsákot és ellenőrizze a hegesztést! A hegesztésnek a teljes területén egyenletesnek és áttetszőnek kell lennie.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.