MM - Kókuszolaj VCO 110ml BIO

  • webáruházi ár:
    1 190 Ft

Összesen

0 Ft

Bejelentkezés

visibility

Weboldalunk megújulása miatt minden kedves régi vásárlónknak szükséges új jelszót generálnia, melyet az Elfelejtettem a jelszavam-ra kattintva tudnak megtenni.

Fiók létrehozás Elfelejtettem a jelszavam

Készletértesítő

Nem rendelhető

Ön ezt a terméket korábban már megvásárolta, jelenleg nem vásárolhat többet belőle.

MM - Kókuszolaj VCO 110ml BIO

  • bolti ár:
    1 370 Ft
  • webáruházi ár:
    1 190 Ft
  • kedvezmény:
    -13%
  • kedvezményes ár:
    1 190 Ft
  • megtakarítás:
    180 Ft
  • webáruházi ár:
    1 190 Ft
  • Személyes átvétel:
    0 Ft
  • Futárszolgálat:
    1 500 Ft

Termékleírás

Igazi csodaolaj!

Édes-vajas kókusz illatú növényi zsiradék, amely szobahőmérsékleten szilárd, de bőrön könnyen olvad. Hidratál és táplál, igazi kozmetikai alapanyag csemege.
A VCO kókuszolaj gyakorlatilag az első kinyert zsiradék, amit a nyers kókuszdióból préseléssel nyernek ki. Nem hidrogénezett, nem tartalmaz adalékanyagokat, hőkezelés nélkül, kizárólag mechanikus úton, szűréssel és ülepítéssel nyerik ki a gyümölcsből.
V = Virgin, CO = Coconut Oil, azaz szűz kókuszolaj.
Ennek köszönhetően tartalmazza a karakteres mennyei kókusz illatot és azon zsírsavakat, amelyek alkalmassá teszik, hogy prémium testápolási cikkek összetevője legyen.

Kitűnő választás:

  • nagyon jól beszívódik a bőrbe, hajba. Hajbalzsamokban alkalmazva fokozza a hajszálak hidratálását és selymes tapintást kölcsönöz. Magas a komedogén indexe, azaz arcápolási termékbe kevésbé alkalmas, mert arra érzékenyeknél apró pattanásokat idézhet elő; ezért babaápolási termékekbe is csak 30% alatt alkalmazandó.
  • Jót tesz az immunrendszernek, az emésztésnek, a bőrnek, hajnak. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható.
  • Az olajat a friss kókuszbélből préseléssel nyerik ki, kellemes, édeskés kókusz illata és íze marad. Nem hidrogénezett, nem tartalmaz adalékanyagokat, hőkezelés nélkül, kizárólag mechanikus úton, szűréssel és ülepítéssel nyerik ki a gyümölcsből.
  • A szépségápolásban is gyakran használt alapanyag, a csecsemők érzékeny bőrének ápolására is kiválóan alkalmas. Terhességi csíkok, napégés, bőrszárazság esetén is segítségünkre lehet, de nagyszerű alapanyaga lehet bármilyen kézműves kozmetikumnak.
  • Kb. 25 °C felett folyékony, olaj állagú, de alacsonyabb hőmérsékleten megszilárdul, ezért elterjedt a kókuszzsír elnevezés is. Ez a halmazállapot változás a kókuszzsír minőségét nem befolyásolja.

    Alkalmazása:
    • 5-30% készítményekben, testápoló vajakban 50% is lehet

    Termékajánló

    felnőtt

    • bolti ár:
      1 830 Ft
    • webáruházi ár:
      1 590 Ft

    100 ml

    • bolti ár:
      1 715 Ft
    • webáruházi ár:
      1 490 Ft

    • bolti ár:
      1 830 Ft
    • webáruházi ár:
      1 590 Ft

    rózsaszín

    • bolti ár:
      1 025 Ft
    • webáruházi ár:
      890 Ft

    gyerek

    • bolti ár:
      1 830 Ft
    • webáruházi ár:
      1 590 Ft

    • bolti ár:
      1 140 Ft
    • webáruházi ár:
      990 Ft

    • bolti ár:
      1 140 Ft
    • webáruházi ár:
      990 Ft

    • bolti ár:
      2 520 Ft
    • webáruházi ár:
      2 190 Ft

    • bolti ár:
      1 485 Ft
    • webáruházi ár:
      1 290 Ft

    • bolti ár:
      2 060 Ft
    • webáruházi ár:
      1 790 Ft

    Nyitvatartás

    • 10:00 - 17:00
    • KE 10:00 - 17:00
    • SZ 10:00 - 18:00
    • CS 10:00 - 17:00
    • 10:00 - 17:00
    • SZ zárva
    • VA zárva

    Kapcsolat

    • +36-70-539-6512
    • Safis központ
    • 1107 Budapest Zágrábi utca 1.
    • Bihari irodaház,3.emelet
    • info@safis.hu
    • Cégjegyzékszám:01-09-323971
    • Adószám:26320896-2-42