facebook pixelid

Világsikerre esélyes ötletekből és találmányokból építünk világsikerre esélyes Startup vállalatokat, de nem csak magunknak, hanem kisbefektetők százainak és ezreinek.
Lehet hogy épp Önnek is.

Startup Befektetések 2022

Online Rendezvény a vagyontöbbszörözés
legkorszerűbb lehetőségeiről felvételről

Tovább a videóra

Együtt jobb jövőt formálhatunk.

Egy olyan jövőt ahol…

Az emberek
lassabban
öregednek.

A sportolók nagyobb
teljesítményt nyújtanak.

A Gyerekek ezrei
szabadulnak
a digitális függőségből.

Százezrek
szabadulnak meg
kronikus fájdalmaktól.

A fa elpusztíthatatlanná
válik

Ahol a boldogság
a fenekünk
alatt állítható…

Most NAGY dolgok történnek!

Olyan dolgok, amelyek miközben jobbá teszik a világunkat, a befektetőiket jóléttel és vagyonnal jutalmazhatják. A lehetőség Ön előtt is nyitva áll! Valójában esélyt adunk Önnek hogy velünk együtt megtöbbszörözhesse a vagyonát!

ELŐADÓK

Hiszünk a magyar elme különlegességében, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért létrehoztunk egy befektetési konstrukciót, melyen keresztül velünk karöltve bárki, minimális tökével, útjára indíthat kiemelkedő sikerekre reményt adó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

Guttmann Tamás

Guttmann Tamás

Vezérigazgató

Több mint 20 éves tapasztalattal projektek menedzselésében, fejlesztésekben, kereskedelemben, értékesítésben.

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor

Marketing vezető

Országosan és nemzetközileg elismert online marketing szakember

AZ ELŐZŐ ONLINE BEFEKTETÉSI FÓRUMRÓL:

Mikor
érdemes
jelentkeznie?

AZ ELŐZŐ ONLINE BEFEKTETÉSI FÓRUMRÓL:

1) Ha feltaláló vagy újító

Ha Ön feltaláló vagy nemzetközi sikerre esélyes, technológiai vagy módszertani újítása van.

2) Ha befektetést keres

Ha befektetőként vagy kisbefektetőként szívesen válna társtulajdonossá egy következő világsikerben. Akár 200.000 forinttal tulajdonostárssá válhat egy-egy önálló startupban.

3) Ha kisbefektetőként szeretne tanulni és gyarapodni

Ha hallott már a startupokról, de nem tudja hogy kisbefektetőként hogyan érdemes viszonyulnia ehhez a lehetőséghez.

4) Ha csalódott

Ha csalódott a klasszikus befektetési formákban. Ha az elenyésző hozamok fényében szívesen megnézne kockázatosabb, de valódi, vagyonfelhalmozást lehetővé tevő lehetőségeket is.

5) Ha érdekli a vagyonteremtés témája

Ha szeretné tudni miként kerülhet egy következő világsiker tulajdonosai közé. Ha nem csak tudni akar egy lehetőségről, de azt is szeretné látni hogyan érdemes viszonyulnia a kockázathoz. Ha elgondolkodtatta az állítás, hogy a legtöbb ember számára vagyontöbbszörözés egyetlen reális lehetősége a startupokba történő befektetés.

6) Ha szeretné nyomon követni a futó projektek előrehaladását

Ha legutóbb is ott volt, de szívesen találkozna újabb feltalálókkal és mentoraikkal. Ha szeretné látni, hogy hova jutottak a futó projektek az elmúlt néhány hónap alatt.

7) Ha érti, hogy…

…a NAGY vagyonokat birtokló emberek többnyire olyan pénzek beáramlására számítanak, amelyért személyesen nem dolgozhatnak meg. Találmányokban, újításokban, illetve az azokba történő befektetésben gondolkoznak. Ez az amire ezen a rendezvényen Önnek is ajtó nyílik.

A legtöbb ember számára vagyontöbbszörözés egyetlen reális lehetősége a startupokba történő befektetés.

Gondoljon csak bele! Hol tartana most, ha az elmúlt évek újító, mára befutott vállalatait csak egy kis részben is, de az Ön pénzéből finanszírozták volna. Lehet, hogy már tíz- száz milliós éves osztalékok illetnék meg a befektetetett pénze után! Lehet, hogy már a befektetéseinek hála, a cég értéke a sok-százmilliós akár sok-milliárdos szintet is elérhetné!

Most Ön is részt vehet egy jobb, egy az emberek életét megváltoztató, megkönnyítő jövőnek a megteremtésében. Egy olyan jövő megalkotásában, amely miközben jobbá teszi a világunkat, vagyonnal és jóléttel jutalmazhatja a támogatóit és befektetőit.

Nagy dolgok történnek, olyanok amelyeknek talán Ön is szívesen részese lenne.

Tájékozódjon, becsülje fel a lehetőségeit és ha úgy érzi
élne a lehetőséggel, döntsön egy jobb jövő mellett!

Bővítse tudását velünk a vagyontöbbszörözés legkorszerűbb lehetőségeiről! Jelentkezzen a DÍJMENTES rendezvényünkre!

Engedje meg hogy segíthessünk Önnek tájékozódni és felkutatni a lehetőségeit, miközben alaposan körüljárjuk a startupok és az azokban való tulajdonrész szerzés lehetőségeit. Rendezvényünkön 6 hazai, világsiker várományos startup vállalatot vetünk górcső alá, amelyek a jövőnkre gyakorolt hatásuk alapján kiemelkedő jelentőséggel bírnak és amelyekben még Ön is tulajdonrészt szerezhet.

A jelentkezéshez kattintson az alábbi gombra…