Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GASTRO négyzet Full Tritan vákuumtároló doboz 2L

7.790 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 19.
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A legújabb generációs Full Tritan négyzet vákuumtárolók a nagyobb mennyiségű alapanyagok vagy készételek tárolására.

Előnyei:

  • Lehetővé teszi a nyers és a főtt élelmiszerek élettartamának meghosszabbítását, anélkül, hogy azok minősége romlana.
  • Megmaradnak a vitaminok, az ásványi anyagok, a tápanyagok és az ízek.
  • A penészgombák és a baktériumok szaporodása visszaszorul, ami által meghosszabbodik az élelmiszerek élettartama.
  • A vákuumcsomagolás megelőzi az illatok keveredését a hűtőben és a fagyasztóban.
  • Kenyér kelesztéshez kiváló.
  • Nagy mennyiségű olajos magvak (mák, dió) tárolására a legjobb választás.
  • 5 méretben kapható dobozok: 2 literes, 4 literes, 6 literes, 8 literes és 10 literes változatban.

Rendszerezés egyszerűen

  • Egymásra tehetők a dobozok.
  • Mind az öt doboznak egyforma a szélessége és a hosszúsága (22,5 x 22,5 cm)
  • Magasság: 2L:7cm, 4L:12cm, 6L:18cm, 8L:24cm, 10L:31cm
  • Egy vákuumfedél passzol az összes dobozra. Ha üresek a dobozok, akkor egymásba rakhatóak.
  • Ha tele vannak a dobozok, akkor egymás tetejére rakhatóak.
  • A dobozok átlátszó fedele miatt könnyen átláthatóak.
  • Rendezett konyhai tároláshoz kiváló.
  • A dobozokon az űrmérték literenként fel van tüntetve.

Hogyan használjuk

  • Töltse fel a dobozt úgy, hogy hagyjon legalább 1,5 cm-t a pereméig. A doboz széle, fedele, szelepje tiszta és száraz kell legyen. Ez nagyon fontos, a porszerű élelmiszereknél különösen.
  • Fedje be a dobozt a fedéllel és helyezze a pumpát a fedél közepén levő szelepre
  • Távolítsa el a levegőt a dobozból a Gastro elektromos vákuumpumpa On/Off gombjának megnyomásával
  • A doboz kinyitásához finoman mozdítsa félre a fedél közepén levő szelepet. Miután a vákuumhatás megszűnt, le tudja venni a fedelet.


Karbantartás és tisztítás

  • Első használat előtt tisztítsa meg a vákuumos dobozokat.
  • El lehet mosogatni őket kézzel, mosogatószerrel és be is lehet tenni őket a mosogatógépbe.
  • Ne használjon durva szivacsot, érdes törlőt, sem agresszív tisztítószereket.
  • Tisztításkor figyeljük, hogy nem-e karcolódtak, sérültek a zárórészek (doboz pereme, szigetelő gyűrű)..

Felhasznált anyagok

  • A dobozok Eastman Tritan™, kiváló minőségű BPA-mentes anyagból készültek (egészségesek, különösen ellenállóak és nem szívják magukba a tárolt ételek színeit és aromáit).
  • A szelepek és a szigetelő gyűrűk szilikonból készültek.

Ételtárolással kapcsolatos összehasonlító táblázat
(Status kutató és fejlesztő osztálya szerint)

Élelmiszer típusa

Tárolás hűtőben  

Vákuumos tárolás hűtőben

Főtt étel 2 nap 10 nap
Friss hús 2-3 nap 6 nap
Főtt hús 4-5 nap 8-10 nap
Friss hal 2-3 nap 4-5 nap
Füstölt szalámi 7 nap 15-18 nap
(hideg felvágottak, stb.)
Kemény sajt 10-12 nap 25-35 nap
Lágy sajt 5-7 nap 13-15 nap
Nyers zöldségek 5 nap 18-20 nap
Megmosott saláták, zöldek   3 nap 5-8 nap
Friss gyümölcs 8-10 nap 8-20 nap
Kenyér 3-4 nap 7-8 nap
Desszertek 5 nap 15-20 nap

A táblázat becsült élettartamokat mutat, mert itt szerepe van az élelmiszerek frissességének és elkészítési módjának is.

Abból indultunk ki, hogy az élelmiszereket hűtőben +3°C / +5°C-on tárolták.

Javaslat
A termékcsaládhoz tartozó GASTRO nagyteljesítményű elektromos vákuumpumpával a leghatékonyabb a levegő kinyerése. Használható ezen kívűl minden Status vákuumpumpával, de a nagyobb térfogatú dobozokhoz elektromos pumpa javasolt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.