facebook pixelid

Korszerű befektetési stratégiák
INFORMÁCIÓS CSOMAG

Nézze meg mit jelenthet az Ön számára egy startuphoz történő csatlakozás! Milyen kockázatokkal jár, milyen hozamlehetőségek vannak benne, mit érdemes erről tudni?

 

Valódi lehetőség INDULÓ startupokban való tulajdonszerzésre – Kérje el információs csomagunkat!

Mindenki tudja, hogy a vagyontöbbszörözést biztosító befektetések, az átlag befektetők számára hozzáférhetetlenek. A kockázati tőkések és üzleti angyalok által leginkább keresett és a vagyonuk megtöbbszörözéséért leginkább felelős befektetési forma a startupokba történő befektetés. A startupokba való befektetés lehetősége az ami most a kisbefektetők számára is megnyílt.

Ez az információs csomag megmutatja önnek hogy kisbefektetőként hogyan tud a startupok révén elfogadható kockázatok mellett átlagon felüli hozamokra szert tenni.

Kérje el INFORMÁCIÓS CSOMAGUNKAT és ha szeretne, kérjen személyre szabott BEFEKTETÉSI AJÁNLATOT is! 


Az alábbi rövid videóból átfogó képet kaphat, hogy milyen lehetőség kerül az Ön kezébe.

Egy induló startup biztosítja a legnagyobb lehetőséget a vagyontöbbszörözésre. Ha MOST szerez tulajdonrészt, az induláskori jelentős előny az Öné. Csak az induló vállalatok képesek 100-szorozni, 1000-szerezni a vagyonukat. Ezekből MOST Ön is részesedhet.

Indítsa el a videót!

Feltétlenül kérje el információs csomagunkat, illetve amennyiben a látottak alapján szeretné, hogy személyre szabott ajánlatot is küldjünk az Ön számára, kérjük mindenképpen töltse ki az űrlap második oldalát is!

Nem erre számított?

Mi érdekelné a startup befektetések kapcsán inkább?

1.

Konkrét befektetési lehetőséget keresek.
Szeretnék Startupokba fektetni:

2.

Van befektetni való pénzem, keresem a helyét és tájékozódom a lehetőségekről:

3.

Jelenleg nincs befektetési szándékom,
de érdekel a téma: